Přihláška do S&P není žádná věda. Registruj se ještě dnes!

Máš úžasný nápad, ze kterého bys rád vytvořil reálný a fungující podnikatelský záměr?
Pokud ano, je program Soutěž & Podnikej přímo pro tebe! Neváhej a vyplň přihlášku do 6. ročníku ještě dnes.
Nejenže ti soutěž ukáže, jak pracovat na svém projektu, ale zároveň poznáš i spoustu stejně motivovaných lidí a dostaneš se do skvělé komunity. Není to samo o sobě výhra?

Co tě v přihlášce čeká? Žádných záludností se bát nemusíš.

Nejprve vybereš, kolik se vás do soutěže hlásí – program můžeš absolvovat sám nebo v týmu o maximálním počtu tří členů. Alespoň kapitán musí mít minimálně 16 let a zároveň žádný z účastníků nesmí dosahovat věku vyššího než 21 let. Zdali je vás v týmu více, řádně doplníš i údaje ostatních členů. Pokud tvoji parťáci nejsou ze stejné třídy, školy, města či kraje, uveď pouze informace týkající se kapitána.

Dalším krokem k správně vyplněné přihlášce je napsat, proč se chceš soutěže účastnit. Můžeš uvést, čím tě zaujala, co od ní očekáváš, máš-li již nějaké zkušenosti, nebo v zásadě vše, co tě v tu chvíli napadne. Kreativitě se meze nekladou. Dále stručně vykresli svůj nápad. O co se jedná a jakým způsobem bude produkt či služba záměr fungovat? Jak toto řešení lidem v budoucnu pomůže?

Na řadu posléze přichází podrobná charakteristika tvojí idey. Zde se již můžeš rozepsat, v jaké míře si tvé prsty ráčí. Narazíš pouze na jediný limit – tisíc znaků -, ale věříme, že se do něj snadno vlezeš. Zde nám můžeš sdělit, co vše tvůj produkt má umět, jak funguje, co za problém řeší a v čem se liší od konkurence. Na závěr stačí již jen odsouhlasit vše potřebné a stisknout kouzelné tlačítko Odeslat.

Co bude následovat?

Po zaslání registračního formuláře obdržíš potvrzovací e-mail s výzvou k uhrazení motivačního poplatku. Ten zaplať nejpozději do 5 dnů. Tým se může rovnou rozhodnout, jestli se zúčastní seznamovacího kempu, který proběhne mezi 5. a 7. listopadem 2021. 

Po uhrazení registračního poplatku se z tebe stává účastník Soutěž & Podnikej. O postupu do regionálního kola se dozvíš 10. října 2021.

Přejeme ti spoustu štěstí nejen v soutěži a doufáme, že se brzy uvidíme!

Ohodnoťte tento článek

Dominik Badošek
Autor
Dominik Badošek

Dominik rád píše, čte a zajímá se o technologie. Na blogu Soutěž & Podnikej je tak autorem nejen technologických článků. Do týmu se přidal po absolvování 5 ročníku.

Hodnocení:
Více článků od autora