Zapojte se do výzvy Giving Tuesday a tvořte s námi podnikavé Česko!

Česká republika dala světu mnoho ikonických podnikatelů, jako byl třeba Tomáš Baťa. My už 4. rokem podporujeme středoškoláky a posouváme je na jejich cestě, ať už v oblasti podnikání, nebo budoucího kariérního růstu. Snažíme se tak společně vytvořit novou generaci, která dokáže efektivně zlepšovat své okolí. Jsme mladí a do organizace projektu dáváme své srdce a energii. Stojí to však i peníze. Proto nyní potřebujeme podporu od Vás.

O co jde?

Giving Tuesday, česky den dárcovství, je celosvětová akce, která podporuje a oslavuje chuť pomáhat a dělat dobré skutky. Letos Giving Tuesday připadá na úterý 3. prosince 2019 a my u toho rozhodně nebudeme chybět!

Jak svátek vznikl?

Giving Tuesday se po celém světě slaví od roku 2012. Do Česka přišel v roce 2016 pod hlavičkou Asociace společenské odpovědnosti. Během chvíle se stal globálním dárcovským hnutím, které je poháněno jednotlivci, rodinami, neziskovými organizacemi, firmami a komunitami po celém světě. Giving Tuesday přichází jako protipól k nákupnímu šílenství na Black Friday. Miliony lidí se v tento čas spojí, aby podpořili aktivity, kterým věří, a společenství, ve kterých žijí.

Tento rok jsme se do akce Giving Tuesday rozhodli zapojit i my, formou sbírky. V průběhu měsíce listopadu společně sbíráme prostředky na další fungování Soutěž & Podnikej. Staň se i ty jedním z těch, kdo aktivně mění naší společnost k lepšímu.Za váš příspěvek navíc můžete obdržet malé překvapení. Co byste řekli na nové tričko?

Proč podpořit zrovna nás?

Objíždíme celou republiku a objevujeme středoškoláky, kteří mají chuť něco změnit. Může to být právě vaše dítě nebo vnouče, kterému pomůžeme dostat se na startovní čáru něčeho velkého a ukážeme mu cestu. Zodpovědnost, schopnost držet slovo a dotahovat práci do konce, to je jen zlomek dovedností, které se u nás naučí. Zbožňujeme, když můžeme pozorovat, jak nám mladí lidé a jejich projekty rostou před očima. Vystřelit do světa sbírat zkušenosti mladého člověka připraveného na život je nádherný pocit. Buďte u toho s námi.

Program Soutěž & Podnikej vyžaduje nejen hodně času, ale i externích nákladů. Zainvestujte do Soutěž & Podnikej a umožněte nám přesvědčit více středoškoláků, že práce na svých nápadech dává smysl.

Jak nás můžete podpořit?

Už dnes se můžete zapojit do sbírky a podpořit tak nadějné středoškoláky. Díky Tvé podpoře dostanou šanci realizovat své projekty, které mohou v budoucnu pomoci třeba i Tobě!

Ohodnoťte tento článek

Šárka Dvořáčková
Autor
Šárka Dvořáčková

Šárka úspěšně absolvovala 4. ročník programu S&P. Ve společnosti aktivních studentů se jí zalíbilo natolik, že se přidala k organizačnímu týmu soutěže. Nyní je pravou rukou Martina a stará se o operativu programu. Ve volném čase Šárka ráda posedává u šálku kávy, čte nebo se obklopuje svými nejbližšími.

Hodnocení:
Více článků od autora