Nakopni své nápady v kurzu MAXP Builder

Nadační fond vzdělávání a podnikání spouští přihlašování do svého nového kurzu MAXP Builder. Mladí podnikavci v něm zjistí, jak přijít na jedinečný nápad a rozvinout ho v úspěšný projekt. Kurz má navíc mnoho variant, aby si každý účastník vybral takovou, která bude vyhovovat jeho individuálním možnostem.

Od nápadu k podnikání

Práce na projektu začíná výběrem nápadu, se kterým ti pomůžou zběhlí lektoři. Co bude následovat?

  • Ověříš si, že má smysl tvou myšlenku realizovat.
  • Naučíš se zmapovat trh a konkurenci.
  • Vytvoříš prototyp.
  • Představíš svůj projekt ostatním účastníkům a zjistíš, jak jej dál rozvíjet.

Nejde ale jen o samotný nápad. Z kurzu si odneseš také řadu praktických kompetencí, kterými obohatíš svůj životopis. MAXP Builder v tobě probudí kreativní myšlení a podnikavost, vylepší tvé prezentační dovednosti i kritické myšlení a nakopne práci v týmu. Detailní informace najdeš na webových stránkách.

Varianta pro každého

Kurz se skládá z 5 modulů, přičemž každý odpovídá jednomu dni, který na něm strávíš. Moduly můžeš absolvovat ve variantě, jež nejvíce odpovídá tvým časovým možnostem a preferencím – jejich obsahová náplň se totiž neliší.

  • Týdenní varianta: intenzivní kurz od pondělí do pátku;
  • čtvrtletní varianta: víkendová setkání jednou za 14 dní.

Poté, co si vybereš typ kurzu, tě čeká už jen volba turnusu. Kromě termínu je rozdíl také v tom, kde proběhnou. Některý se totiž uskuteční v Praze, jiný v Brně. Příští rok plánujeme MAXP Builder rozšířit i do dalších krajských městech a ještě dříve nabídnout jeho online variantu.

Vyplň přihlášku

Co si odneseš

„Kurz byl skvělý stejně jako lektorka. Líbilo se mi hlavně, že se ho účastnili stejně smýšlející lidé. Získal jsem kontakty a našel si nové přátele,“ popisuje svůj zážitek jeden z absolventů.

Díky MAXP Builder potkáš vrstevníky, kteří uvažují podobně jako ty a se kterými se budete vzájemně inspirovat. Kromě toho tě lektoři připraví na absolvování českých i mezinárodních akceleračních programů a soutěží, jako je například Erasmus pro mladé podnikatele.

Přihlas se do kurzu MAXP Builder a nakopni své nápady ve fungující projekty. Oproti programu Soutěž & Podnikej je určen studentům už od 13 let. Podrobnosti k podmínkám, ceně a termínům najdeš na webových stránkách builder.maxp.io.

Ohodnoťte tento článek

Šárka Dvořáčková
Autor
Šárka Dvořáčková

Šárka úspěšně absolvovala 4. ročník programu S&P. Ve společnosti aktivních studentů se jí zalíbilo natolik, že se přidala k organizačnímu týmu soutěže. Nyní je pravou rukou Martina a stará se o operativu programu. Ve volném čase Šárka ráda posedává u šálku kávy, čte nebo se obklopuje svými nejbližšími.

Hodnocení:
Více článků od autora