Seznamka pro cyklisty Compi obsadila zlatou příčku na prvním pražském finále

Nastal čtvrtek a s ním se ohlásilo i další regionální finále, jež se tentokrát konalo v samotném hlavním městě. O postup do celorepublikového klání se popralo celkem šest projektů, které si připravili aktivní středoškolští studenti, a jelikož se jich našlo v Praze a okolí hodně, můžete se těšit na zítřejší pokračování.

“Jednou z nejlepších věcí na budování startupu v komunitě, jakou má například program Soutěž & Podnikej, je možnost potkat spoustu zajímavých lidí – ať už další podnikavce nebo ostřílené experty. Právě proto jsem za takovou zkušenost nesmírně vděčný a už se nemohu dočkat, až se utkáme v celostátním finále. Díky všem organizátorům, expertům a zejména mému mentorovi Petru Palánovi za pomoc při tvorbě zcela nové a revoluční cyklistické komunity Compi,” říká vítěz prvního pražského regionálního kola, Vojtěch Šanca. 

Nejtěžšího úkolu – zvolit vítěze – se ve čtvrtek 14. ledna 2021 ujala usměvavá porota ve složení Vladimír Pojer z Modré pyramidy, Jiří Psota, co-founder společnosti Yieldigo, a energická Andrea Bohačíková, zakladatelka a CEO platformy M.arter. Porotce zaujala myšlenka spojit osamělé cyklisty prostřednictvím moderních technologií.

Pořadí:
  1. místo Compi (Vojtěch Šanca) – najděte si svého parťáka, který s vámi při jízdě na kole udrží tempo. Stačí pár kliků v chytré mobilní aplikaci a už nikdy nebudete na projížďku sami.
  2. místo My closet (Žaneta Procházková) – služba pro každého, kdo tráví ráno před zrcadlem dlouhé hodiny, a přesto odchází v prvním outfitu. Prohlédněte si nejprve svůj look na obrazovce telefonu a ušetřete tak drahocenný čas nekonečným zkoušením.
  3. místo Tvůj dezert (Ondřej Hlaváč, Václav Solař) – vychutnejte si svou oblíbenou sladkost či zákusek a ještě přitom ušetřete. Po vytvoření vlastního slevového balíčku se před vámi budou dveře kaváren a cukráren otevírat téměř samy.
Další účastníci:

Mons (Anna Františka Cyrani, Šimon Horyna) – jednoduché a přehledné nakupování přímo z vašeho telefonu. Nyní seženete sportovní zboží spolehlivě a za lepší cenu.

ANDWHAT (Monika Smiešková) – zajímavé topy a doplňky zvané chokers vyrobené ze second hand kousků zaujmou svou originalitou nejednoho módního nadšence.

fash.eco (Bao Ngoc Pham, Kamila Halousková, Phuong Nhi Tran) – e-shop pro podporu českých návrhářů a vintage podniků. Podpořte myšlenku slow fashion a dejte oblečení druhou šanci!

O výsledcích každého finále se můžete dozvědět také na našem facebookovém a instagramovém účtu, kde přidáváme aktuální informace o dění v soutěži. Sledujte nás i ostatní účastníky programu Soutěž & Podnikej a zjistěte více!

Ohodnoťte tento článek

Šárka Dvořáčková
Autor
Šárka Dvořáčková

Šárka úspěšně absolvovala 4. ročník programu S&P. Ve společnosti aktivních studentů se jí zalíbilo natolik, že se přidala k organizačnímu týmu soutěže. Nyní je pravou rukou Martina a stará se o operativu programu. Ve volném čase Šárka ráda posedává u šálku kávy, čte nebo se obklopuje svými nejbližšími.

Hodnocení:
Více článků od autora