Regionální finále: Procvičte svou rovnováhu

Pět soutěžních týmů představilo své podnikatelské záměry. Na čtvrtém regionálním finále 6. ročníku, které se uskutečnilo 28. února 2022 v Praze, oslovily porotu balanční desky, aplikace i soutěž pro mladé programátory. Zjistěte nyní, kdo získal přímý postup do republikového kola.

I tentokrát nás podnikaví středoškoláci překvapili svými originálními nápady a jejich propracovaností. Opětovně tak dokázali, že na věku opravdu nezáleží. 

O vítězi rozhodla odborná porota ve složení Kateřina Haring (CMAPM), Karel Drašnar (BrandCloud) a Matěj Kastner (ProRocketeers).

Pořádí

1. místo KUBARA balance board (Jakub a Vojtěch Růžičkovi): Chcete si procvičit rovnováhu a balanc? Pak je pro vás úžasným řešením balanční deska KUBARA. Nejenže pochází z vlastnoruční výroby bratrů Růžičkových, ale navíc si můžete navrhnout svůj osobitý design, který na desce chcete mít.

2. místo Droplets (Antonín Müller): Pociťujete obavy z maturity? Přijde vám vaše dosavadní učení neefektivní? Změňte to s mobilní aplikací Droplets.

3. místo Pohár Hermés (Matěj Prokopič, Petr Šícho): Pohár Hermés je soutěž pro mladé nadšence, díky níž se naučí programovat. Právě konkurence je bude povzbuzovat, aby pokračovali dál a neustále se zlepšovali.

Další účastníci

Sketio (Matyáš Vodička, David Štěpánek): Máte problém si představit, jak bude ve skutečnosti vypadat zařízený prostor či postavená budova? Sketio vám s tímto problémem pomůže. Vytvoří návrh, model na 3D tiskárně a následně výrobek doplní i o takové drobnosti, jako jsou například světla. Kluci přitom myslí také na ekologii, a proto pro napájení strojů využívají poze obnovitelné zdroje energie.

FeelFree Fitness (Jiří Fišera, Penko Bačvarov): Jste typ člověka, co do posilovny nechodí, protože mu vadí všudypřítomné pohledy? Nebo jste zkrátka introvert? Projekt FeelFree Fittnes vychází z myšlenky, že maximální úsilí lze vykonat pouze tehdy, když se cítíte maximálně komfortně. V této tělocvičně vám tak nehrozí žádné zvědavé pokukování a mnohdy odpadá i nutnost obsluhy. Vy se tak uvolníte a v klidu si zacvičíte.

Tímto předposledním soubojem jsme úspěšně zahájili druhý soutěžní týden. Sledujte závěrečné pražské regionální finále již zítra 1. března 2022. Všem novým absolventům přejeme spoustu úspěchů v budoucím podnikání.

Ohodnoťte tento článek

Dominik Badošek
Autor
Dominik Badošek

Dominik rád píše, čte a zajímá se o technologie. Na blogu Soutěž & Podnikej je tak autorem nejen technologických článků. Do týmu se přidal po absolvování 5 ročníku.

Hodnocení:
Více článků od autora