Regionální finále: Naučte se programovat

Tentokrát jsme zavítali do Pardubického kraje, kde svým výkonem ohromila porotu i diváky další šestice aktivních studentů. Pojďme si proto finálový den krátce zrekapitulovat.

Na regionálních finále 6. ročníku dosud panuje nabitá atmosféra. Přesvědčili jsme se o tom i ve čtvrtek 24. února 2022, kdy se o postup do republikového kola poprali soutěžící z Pardubic.

O vítězi rozhodla odborná porota ve složení Eva Janečková (PROSPERiTA), Petra Srdínková (P-PINK) a Michal Štádler (Calabar Invest).

Pořádí

1. místo Multicode.ai (Zdeněk Tejkl, Michaela Holotňáková): Seznamte se s kompletním uživatelským prostředím pro začínající a středně pokročilé programátory. Najděte inspiraci, příležitost k rozvoji svých schopností i komunitu s podobným zájmem.

2. místo Versable Studio (Dominik Procházka, Anna Surovková): Díky této digitální agentuře uspořádáte nadcházející konferenci, firemní meeting nebo workshop uvnitř virtuálních světů.

>>> Přečtěte si, jak probíhal vývoj Dominikova nápadu.

3. místo WorldWorm (Adam Kalát, Radoslav Hylák, Kamil Mareš): Pomozte řešit ekologické problémy a doplňte svůj jídelníček o zdraví prospěšné produkty z moučných červů.

Další účastníci

Garmie (David Karban): Trpíte diabetem, tzv. cukrovkou, a nebaví vás po měření hladiny cukru v krvi zdlouhavé zaznamenávání hodnot? Pořiďte si aplikaci, která získané údaje odešle lékaři za vás.

CINK (Julie Müllerová): Stáhněte si aplikaci plnou výzev z mnoha oblastí. Zapojte se a soupeřte se svými kamarády.

Svalokarty (Ondřej Pipek, Veronika Skládalová a Ondřej Macek): Svalokarty zvednou z postele i sebevětšího lenocha. Tyto obrázkové karty pro vás udělají cvičení zábavnějším.

Připojte se k nám na živém vysílání z Českých Budějovic a podpořte mladé podnikavce v práci na jejich nápaditých projektech. Těšíme se na vás opět zítra, v pátek 25. února 2022, od 10 hodin na našem facebookovém profilu.

>>> Zapněte si upozornění a nenechte si ujít ani minutu.

Ohodnoťte tento článek

Šárka Dvořáčková
Autor
Šárka Dvořáčková

Šárka úspěšně absolvovala 4. ročník programu S&P. Ve společnosti aktivních studentů se jí zalíbilo natolik, že se přidala k organizačnímu týmu soutěže. Nyní je pravou rukou Martina a stará se o operativu programu. Ve volném čase Šárka ráda posedává u šálku kávy, čte nebo se obklopuje svými nejbližšími.

Hodnocení:
Více článků od autora