Aplikace Soutěž & Podnikej má nový kabát! Jak vypadá?

Jak jste se již mohli z mnoha článků na našem blogu dozvědět, soutěžící celým programem Soutěž & Podnikej provází speciální aplikace. Najdete v ní veškeré potřebné informace a soutěžní úkoly – přehledně a na jednom místě.
V 6. ročníku je však její provedení ještě důmyslnější, než kdy bývalo. Letošní účastníci tak poznají nejen její nový design, ale především inovované funkce. Jak vypadá a co umí? Na to se teď společně podíváme!

Po přihlášení objevíte stránku s průběhem soutěže. Zde se nachází místo hlavního dění, kde naleznete to nejpotřebnější. Vidíte zde získané kredity, pořadí v žebříčku a úkoly s jejich deadliny, včetně potřebných materiálů a informací pro co nejlepší splnění dané mise.

O políčko níže se v hlavní nabídce nachází odkaz na stránku projektu – ta slouží k prezentaci vašeho nápadu. Přidejte jeho popis, přílohy; objevíte tu však i členy svého týmu a přiděleného mentora. Právě s mentorem vám umožňuje samotná aplikace komunikovat. Vyskytl se problém? Není nic jednoduššího než zabrouzdat do správné záložky a napsat svému strážci zprávu s prosbou o pomoc.

Sdílení znalostí jako zdroj kreditů

V případě, že si nevíte rady s úkolem nebo cítíte chuť vypracovat ho mnohem lépe, nebojte se využít profesionální konzultace z jedním z našich expertů. Tito odborníci vám rádi poradí či vás nasměrují na tu správnou cestu již po 20 minutovém online setkání. To si objednáte velice jednoduše na patřičné stránce.

Konzultace s expertem vás bude stát 1500 kreditů. Pokud však proběhne úspěšně, můžete získat až 2000 kreditů zpět. Zruší-li se však z důvodu pochybení experta, vrátí se bezpečně do vaší virtuální peněženky.

Oko za oko

Soutěžící si v průběhu soutěže navzájem zasílají zpětné vazby na vypracované úkoly, a to přímo prostřednictvím aplikace v záložce Hodnocení. Věříme, že kvalitní feedback a validace pomůže k vydařené metamorfóze nápadu.

Zajímá vás, jak si se svým týmem vedete, i co se týče celkového pořadí? Zjistěte to z přehledného Žebříčku bodování jednotlivých projektů.

Rádi byste si prohlédli další části appky, například Slovníček pojmů? Ten naleznete již nyní ve formě stručného článku na blogu Soutěž & Podnikej. Brzy se společně podíváme také na užitečné nástroje, jež vám pomohou s tvorbou prezentace, webových stránek i loga.

Ohodnoťte tento článek

Dominik Badošek
Autor
Dominik Badošek

Dominik rád píše, čte a zajímá se o technologie. Na blogu Soutěž & Podnikej je tak autorem nejen technologických článků. Do týmu se přidal po absolvování 5 ročníku.

Hodnocení:
Více článků od autora