Kde jsou dnes naši absolventi a na čem pracují?

V článku Soutěží to nekončí jsme si posvítili na absolventy, jež zůstali věrní svým soutěžním projektům a rozvíjí je i nadále. Dnes však prozkoumáme klikatou cestu těch, kteří přesedlali na jiné zajímavé podnikatelské nápady. O koho se jedná?

Ondřej Gonzor

Ondřej je vítězem 3. ročníku, kde zabodoval s appkou pro studenty pochopim.to. Od té doby vyvinul podobně zajímavých aplikací hned několik. Za své úspěchy se objevil například v žebříčcích Forbes 30 pod 30 a Euro 20 pod 20.

Tadeáš Kapic

Pokud náš blog čtete pravidelně, o Tadeášovi jste jistě slyšeli. Vyšvihl se v 2. ročníku se svým originálním brandem Butono a nyní se našel v Content Combatu – tak trochu jiné marketingové agentuře. I zde z něj srší jedinečnost. Pokud si v marketingu sami tápete, zavítejte na jeho YouTube kanál a buďte si jisti, že se nejen něco dozvíte, ale i upřímně zasmějete. 

Ondřej Sukač

Ondra Sukač se podobně jako Ondra Gonzor zúčastnil 3. ročníku. Nyní v malém digitálním KindWork studiu vytváří moderní weby a promakané e-shopy. Nastaví vám ale i PPC reklamu nebo se vám postará o sociální sítě.

Adam Štrunc

S originálním popelníkem obsadil Adam 2. místo v regionálním finále v Praze. O jeho novém projektu Malujeme mazlíčky si můžete přečíst také v článku na našem blogu. Adam je dále autorem dvou knih: Hackni seberozvoj a Podnikání z lavice. Umístil se v žebříčku Euro 20 pod 20.

Petr Starý

Petra a WoodBag vám určitě představovat nemusíme. Mladý podnikatel má za sebou práci na velkém množství nápadů, ať už se jedná o inovativní koše, cykloboxy, nebo lavičky. Pokud byste si však o jeho práci se dřevem chtěli přečíst více, můžete mrknout na rozhovor věnovaný právě jeho plánům.

Jonáš Kůra

Jonáš byl v Soutěž & Podnikej druhým členem podílejícím se na projektu WoodBag. Nyní pravidelně organizuje tábor Peaches. Jedná se kemp pro mladé florbalisty, kde úspěšně skloubil dřinu spojenou se sportem a příjemnou táborovou atmosféru.

Adrian Drozdek

Adriana a jeho projekt MUUD jsme vám představili poměrně nedávno, kdy musel aplikaci DejKafe odložit kvůli pandemii na vedlejší kolej. Od kofeinových nápojů se však příliš nevzdálil. MUUD do Česka přináší chutný, zdravý a povzbudivý drink Yerba Mate. 

Anna Veselá

Naše Anička snad ani uvést nepotřebuje. Absolventka 2. ročníku a srdcařka Soutěž & Podnikej se nyní věnuje kouzlům se světlem a posouvá možnosti jeho ovládání na úplně nový level. Odpovědí na vaši otázku “Jak?” je inovativní systém Spectoda. S jeho pomocí vznikl další Aniččin podnikatelský záměr – chytrá lampa NARA. Zajímá vás, jak taková magie funguje? Pak nevynechejte rozhovor z pera redaktorky Šárky.

Zaujaly vás zmíněné příběhy natolik, že byste se chtěli dozvědět více? Přečtěte si některé z rozhovorů na našem blogu! Najdete je bez problémů pod záložkou Absolventi.

Ohodnoťte tento článek

Dominik Badošek
Autor
Dominik Badošek

Dominik rád píše, čte a zajímá se o technologie. Na blogu Soutěž & Podnikej je tak autorem nejen technologických článků. Do týmu se přidal po absolvování 5 ročníku.

Hodnocení:
Více článků od autora